Here is the menu (the chef was Bernard Tardivon from Poitiers
- Assortiment de feuilletés chauds et Gateaux salés
- Apéritif
- Mise en bouche "Tatin de navet et son foie gras de canard poêlé"
_ Aumônière de St Jacques tiède et Millefeuille de Homard et Langouste "Sur son assise de tartare de petits légumes, vinaigrette balsamique"
Chinon blanc
- Escalope de Sandre poêlée et rôtie, beurre rouge
Cravant 2007
- Sorbe de Poire
Cravant 2000
- Pavé de Boeuf crème de Morille "Brochette de légumes (pomme de terre, carotte et courgette) Poêlée de champignons avec cêpes.
Cravant 2006
- Assiette de Mesclun, vinaigrette huile de noix et ses Fromages (Comté et Ste Maure chaud)
Cravant 2005
- Gourmandise Cravantaise (Croquembouche, Framboisier, pâte d'amande nature cristalline de panacotta de fruits rouge)
Pétillant
Café et son Palet de Chocolat
sur table Rouge et Rosé 2010
After lunch (we finished at 19h30...) we visited the cellars of Joël Bournigault, Baudry Dutour, Guillaume et Jérôme Sourdais and Manoir de la Bellonière.
My best memories were Clos des Marroniers 2008 (Baudry-Dutour), the perfect Château La Grille 2005 (Baudry-Dutour), the 2002 from Jérome and Guillaume Sourdais and the 1996 Chinon (from Moreau, Manoir de la Bellanière).
After that we went to the ball and the cold buffet.
Christophe Baudry, the maire of Cravant-les-Coteaux, was very happy after this party, because that was another succès for Cravant.
2 comments:
I hope to see you on St Vincent 2012 on Cravant les Coteaux Jim...
and I'm sorry one more time for my bad english.
Johan
Johan. Thanks. It may be possible in 2012. Your English is fine it just needed a few tweaks!
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