Pages

Sunday, 15 January 2017

St John's annual growers' lunch – wine & food

 2012 Muscadet Sèvre et Maine, 
Coteaux de l'Ébeaupin, Château-Thébaud

Here are various bottles enjoyed before and during yesterday's annual growers' lunch at St John's Restaurant.

 2014 Brézème Roussanne, Eric Texier

 2014 Réserve La Colombière, Fronton

 2012 Coste Rouge, La Colombière, Fronton

 2014 Chénas, La Carrière, Claire et Fabien Chasselay
 

 Cuvée Laïs, Côtes Catalanes, Olivier Pithon 

 2014 Bandol, Domaine Les Luquettes

 Vin de Pays du Mont Caume, Domaine les Luquettes

 Gewurztraminer, vieilles vignes, Alsace

 2012 Bordeaux Supérieur, 
Château Argadens, Maison Sichel

 VSOP Bas-Armagnac, Château de Lacquy, 
Comté Gilles de Boisséson


Food:

Red cabbage and beetroot

 Braised Rabbit, Trotter, Prunes and Mash

No comments:

Post a Comment