Pages

Friday, 12 February 2010

5th Omnivore Food Festival@Deauville: 22nd -23rd February 2010

During this fifth edition more than 30 producers will be showing their wines: 
(…Et plus de 30 vignerons à rencontrer !)

Mileine et Eddy Osterlinck

From the Loire: 
Loïc Mahé, Gué d¹Orger (Savennières - Anjou)
Olivier Cousin (Anjou)
Mileine et Eddy Osterlinck, Juchepie (Anjou)
Eric Dubois, Clos Cristal (Saumur-Champigny)
Romain Guiberteau (Saumur)
Nicolas Reau (Anjou-Chinon)

Bertrand Jousset

Lise et Bertrand Jousset (Montlouis)
Sébastien Brunet (Vouvray)
Olivier Lemasson, les Vins Comtés (Touraine)
Emile Hérédia, Montrieux (Côteaux du Vendômois)
Noella et Jean-Pierre Robinot, l'Ange Vin (Jasnières -Coteaux du Loir)
Renaud Guettier, La Grapperie (Côteaux du Loir)
Jean-Philippe Louis, Domaine Gilbert (Menetou-Salon)

Noella et Jean-Pierre Robinot

Other French regions 
Agathe Bursin (Alsace)
Julien Frey (Alsace)
Corinne et Anselme Selosse (Champagne)
Bertrand Gautherot, Vouette Sorbée (Champagne)
Philippe Bornard (Jura)
Olivier Lelièvre, Soleyane (Bugey)
Fanny Sabre (Bourgogne)
Jean-Pascal Sarnin et Jean-Marie Berrux (Bourgogne)
Arnaud Combier (Mâconnais)
Marie et Marcel Lapierre (Beaujolais)
Nicolas Testard (Beaujolais)`
Bénédicte et Grégoire Hubau, Moulin Pey-Labrie  (Fronsac )
Stéphanie Roussel, Lassolle (côtes du Marmandais)
Patrick Rols (Entraygues, Aveyron)
Michel Favard, Meylet (Saint-Emilion)
Jean-Luc Chossart, Jolly-Ferriol (Roussillon)
Marcel Richaud (Cairanne, Rhône)
Béatrice Pilliez, Domaine La Marche (Roussillon)

Alexandra Bera (Italie)
Matthieu de Genevraye, Clos Ouvert (Chile)

Julien Frémont (cidres)
Distillerie du Petit Grain à Saint Jean de Minervois

 Emile Hérédia

10 Euros sur inscription sur le site (carte pro) : Omnivore.fr

More details here.

No comments:

Post a Comment